In deze vijfde aflevering van de HEALTHNESS podcast praat ik met Shayna van EmVROUWerment over de mega interessante onderwerpen hormonen, anticonceptie, de cycles van de vrouw, sexualiteit en hoe je hormonen in balans kan krijgen. Een, naar mijn mening, mega toffe podcast. We zijn heel open in onze eigen ervaringen. Zo zijn wij beide ongeveer een jaar geleden gestopt met de anticonceptiepil en hier vertellen wij onze ervaringen over. Daarnaast weet Shayna je super veel te vertellen over de vrouwelijke hormonen. Iedereen kent hormonen, maar zoals zij ook zegt hebben veel van ons eigenlijk geen idee wat voor een invloed hormonen hebben op ons. Kortom, onwijs veel interessant luistervoer! Have fun.

Over EmVROUWerment

Website: http://www.emvrouwerment.nl/ 
Facebook: https://www.facebook.com/emVROUWerment/ 
Instagram: https://www.instagram.com/emvrouwerment/ 

 

Luister deze aflevering via:

Listen on Spotify

Listen on SoundCloud

Listen on iTunes

 

Vind je het leuk om ons te laten weten wat je van deze aflevering vond? Misschien heb je wel nieuwe interessante dingen gehoord of juist veel herkenning. Super fijn en heel leuk om te horen. Stuur mij dan een email via info@verapotharst.nl of stuur een bericht via of via social media

Abonneer vooral even en deel de podcast aan alle vrouwen (mannen mag ook) waarvan jij denkt dat ze dit echt moeten horen. Dit helpt ook hun weer om dingen te leren of herkenning te vinden. En dit helpt mij enorm om nog meer vrouwen te bereiken, te inspireren, te groeien en ik zo nog meer toffe afleveringen kan opnemen met inspirerende gasten. Alvast onwijs bedankt voor het luisteren. Veel plezier!

Liefs, Vera

%d bloggers liken dit: