In deze zesde aflevering van HEALTHNESS podcast praat ik met Nadine de Ruiter van The Coconut Club over kids en hun mentale struggles. Nadine is coach voor kinderen, tieners en jong volwassenen. Een prachtig mens met écht een duidelijke passie en missie, zo luidt haar quote namelijk: ‘Het is beter om sterke kinderen te bouwen, dan om gebroken volwassenen te repareren.’ In ons inspirerende gesprek hebben we het over een aantal ‘most common struggles’ bij kids en tieners, zoals woede aanvallen, piekeren, zelfvertrouwen en het oh zo heftige onderwerp social media. Nadine vertelt hoe zij te werk gaat in haar praktijk, waar zij kids en jongvolwassenen begeleidt in de leeftijd 5 t/m 35 jaar. Ze heeft een prachtige aanpak waarbij bewustwording, zelfvertrouwen en mindfulness voorop staan. Een mooi, maar ook interessant gesprek waar ouders, maar ook andere kindercoaches bijv. op het gebied van sport (ikzelf), kinderverzorgers, etc. vast en zeker veel baat bij zullen hebben. Heel veel luister plezier!

Kinderdagboekje: vertellis.nl/products/vertellis-kids

Over The Coconut Club

Website: https://www.the-coconut-club.com/
Instagram: https://www.instagram.com/thecoconutclubcoaching/
Facebook: https://www.facebook.com/thecoconutclubcoaching

Luister deze aflevering via:

Listen on Spotify

Listen on SoundCloud

Listen on iTunes

 

Te gek als je mij wilt laten weten wat je van deze aflevering vond. Misschien heb je wel nieuwe interessante dingen gehoord of juist veel herkenning. Super fijn en heel leuk om te horen.

Dat kan via:
info@verapotharst.nl
Instagram: @vera_potharst 
Facebook: @verapotharst.nl

Abonneer vooral even en deel de podcast aan alle vrouwen (mannen mag ook) waarvan jij denkt dat zij dit echt moeten horen. Dit helpt ook hun weer om dingen te leren of herkenning te vinden. En dit helpt mij enorm om nog meer vrouwen te bereiken, te inspireren en te groeien. Alvast onwijs bedankt voor het luisteren. Veel plezier!

Liefs, Vera

%d bloggers liken dit: