De super competitieve Irma is een pas afgestudeerde arts en net werkzaam op de spoedeisende hulp. Daarnaast een zeer fanatieke fitchick en speelde het klaar om tijdens de laatste loodjes van haar studie tweemaal achter elkaar het podium op te gaan in de categorie fitmodel en bikini. Ik was hier zo impressed door dat ik het de hoogste tijd vond om haar naar deze journey te vragen. 

Het is een zeer openhartige aflevering geworden waarin we het hebben over doorzettingsvermogen, doelen behalen en het hebben van een winnaarsmentaliteit. Maar ook over zelfbeeld, calorieëntellen en hoe het mee doen aan fitnesswedstrijden Irma juist heeft geholpen om op een veel positievere manier met haar uiterlijk bezig te zijn dan daarvoor. Toch zou ze het bijna niemand aan raden..

Nieuwsgierig? Luister dan lekker verder!

Genoemde personen

Evi Evers (Team Miro)
Richard Bell (Bell Coaching)
Chris Kunst (Atom Lifestyle)

Over Irma Maria

Instagram: https://www.instagram.com/irma__maria/

Luister deze aflevering via:

Listen on Spotify
Listen on SoundCloud
Listen on iTunes

Te gek als je mij wilt laten weten wat je van deze aflevering vond. Misschien heb je wel nieuwe interessante dingen gehoord of juist veel herkenning. Super fijn en heel leuk om te horen.

Dat kan via:
info@verapotharst.nl
Instagram: @vera_potharst 
Facebook: @verapotharst.nl

Abonneer vooral even en deel de podcast aan alle vrouwen (mannen mag ook) waarvan jij denkt dat zij dit echt moeten horen. Dit helpt ook hun weer om dingen te leren of herkenning te vinden. En dit helpt mij enorm om nog meer vrouwen te bereiken, te inspireren en te groeien. Alvast onwijs bedankt voor het luisteren. Veel plezier!

Liefs, Vera

%d bloggers liken dit: