CrossFit Coach

Certified CrossFit Level 3 Trainer

CrossFit Coach

Oktober 2013 deed ik mijn eerste proefles CrossFit bij CrossFit Haarlem. Ik was direct verkocht! Dit wil ik, de uitdaging, de energie, het paste perfect bij mij. Al gauw besefte ik dat CrossFit mijn passie was en ik zei tegen mijzelf: “Ik wil CrossFit coach worden!” Ook al verklaarde iedereen mij als skinny meisje voor gek, ik bleef consistent trainen en besloot in februari 2015 mijn CrossFit Level 1 certificaat te halen. Na een gesprek met de eigenaar van CrossFit Haarlem kon ik in mijn eigen tijd met de coaches meelopen, waar ik hem, de coaches en CrossFit Haarlem zeer dankbaar voor ben. Ik liep uren stage om het vak te leren en beetje bij beetje begon ik met lesgeven.

Sinds maart 2015 begon ik zelf met het lesgeven bij CrossFit Haarlem en in juni 2015 ook bij CrossFit 2102 in Heemstede. Helaas ben ik in april 2016 gestopt met lesgeven in Haarlem en ben ik fulltime in Heemstede aan de slag gegaan. Tot op heden geef ik hier les en ben ik tot maart 2020 head coach en boxmanager geweest van CrossFit 2102.

Bij CrossFit 2102 geef ik gemiddeld 7 uur per week CrossFit en 7 uur per week CrossFit Kids & Teens. Daarnaast geef ik personal training, pre- en postnatale training, geef ik les aan senioren en ben ik voedingscoach.

Certified CrossFit Level 3 Trainer

In Januari 2019 heb ik een groot doel van mij behaald, Certified CrossFit Level 3 Trainer. Al jaren wilde ik dit, maar was ik nog onzeker of ik dit kon. Ik wilde mij onderscheiden als professioneel, ervaren, fulltime CrossFit coach en verder ontwikkelen in kennis. In 2018 nam ik de beslissing en begon ik mijn studie. Na heel veel studie-uren en het nodige bloed, zweet en tranen, wist ik in één keer te slagen voor dit examen en mag ik mij op dit moment (januari 2019) de 8ste certificaat houder in Nederland noemen (lees hier meer over het behalen van mijn Level 3).

Certified CrossFit Level 3 Trainer – januari 2019
CrossFit Lesson Planning Certificate – februari 2019
CrossFit Spot The Flaw Certificate – januari 2019
CrossFit Scaling Certificate – januari 2019
CrossFit Judge Course 2019 English Certificate – januari 2019
CrossFit Kids Trainer – januari 2017
CrossFit Level 2 Trainer – juli 2016
CrossFit Level 1 Trainer – februari 2015

Wil jij graag starten met CrossFit in Heemstede? Vraag dan nu hier een gratis proefles aan! Of zoek hier naar een box in jouw eigen omgeving.

 

Wil je mij inhuren?

Je kunt mij inhuren als CrossFit coach, spreker of voor het organiseren van een workshop omtrent onderwerpen binnen CrossFit. Daarnaast weet ik, door mijn jaren lange ervaring als head coach en box manager van CrossFit 2102, super veel over het managen van een CrossFit box, het opleiden van coaches, het maken van een programmering en het geven van een zeer professionele en veilige CrossFit les. Heb jij hulp nodig bij het verbeteren van de kwaliteit in jouw box (of van jouw lessen)? Ik kom je graag helpen hiermee. Neem gerust contact op via info@verapotharst.nl of vul onderstaande formulier in.

Heb je nog vragen of wil je mij ergens voor inhuren?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

4 + 2 =