CrossFit coach
 

Oktober 2013 deed ik mijn eerste proefles CrossFit bij CrossFit Haarlem. Ik was direct verkocht! Dit wil ik, de uitdaging, de energie, het paste perfect bij mij. Al gauw besefte ik dat CrossFit mijn passie was en ik zei tegen mijzelf: “Ik wil CrossFit coach worden!” Ookal verklaarde iedereen mij als skinny meisje voor gek, ik bleef consistent trainen en besloot in februari 2015 mijn CrossFit Level 1 certificaat te halen. Na een gesprek met de eigenaar van CrossFit Haarlem kon ik in mijn eigen tijd met de coaches meelopen, waar ik hem, de coaches en CrossFit Haarlem zeer dankbaar voor ben. Ik liep uren stage om het vak te leren en beetje bij beetje begon ik met lesgeven.

Sinds maart 2015 begon ik zelf met het lesgeven bij CrossFit Haarlem en in juni 2015 ook bij CrossFit 2102 in Heemstede. Helaas ben ik in april 2016 gestopt met lesgeven in Haarlem en ben ik fulltime in Heemstede aan de slag gegaan. Tot op heden geef ik hier les en ben ik hoofdcoach van CrossFit 2102.

Bij CrossFit 2102 ben ik Head Coach, geef ik gemiddeld 12 uur per week CrossFit, 4 uur per week CrossFit Kids & Teens, ben ik verantwoordelijk voor de marketing, communicatie naar de leden, de coaches en maak ik de programmering voor de box.

Januari 2019 heb ik een groot doel van mij behaald, Certified CrossFit Level 3 Trainer. Al jaren wilde ik dit, maar was ik nog onzeker of ik dit kon. Ik wilde mij onderscheiden als professioneel, ervaren, fulltime CrossFit coach en verder ontwikkelen in kennis. Vorig jaar nam ik de beslissing en begon ik mijn studie. Na heel veel studie-uren en het nodige bloed, zweet en tranen, wist ik in één keer te slagen voor dit examen en mag ik mij op dit moment (januari 2019) de 8ste certificaat houder in Nederland noemen (lees hier meer over het behalen van mijn Level 3).

Certified CrossFit Level 3 Trainer – januari 2019
CrossFit Lesson Planning Certificate – februari 2019
CrossFit Spot The Flaw Certificate – januari 2019
CrossFit Scaling Certificate – januari 2019
CrossFit Judge Course 2019 English Certificate – januari 2019
CrossFit Kids Trainer – januari 2017
CrossFit Level 2 Trainer – juli 2016
CrossFit Level 1 Trainer – februari 2015

Wil jij graag starten met CrossFit? Vraag dan nu hier een gratis proefles aan! Of zoek hier naar een box in jouw eigen omgeving.

Get in touch

Op mijn website schrijf ik natuurlijk over mijn grootste passie CrossFit, over fit zijn want ‘fit is the shit’ en over mental health zoals leven met borderline, een bipolaire stoornis, depressies en andere mindset gerelateerde onderwerpen.

Liefs Vera

Email adres
Bel mij

+31 6 15 69 88 55

Face-to-face

HealthclubNU | CrossFit 2102