CrossFit Kids Coach

CrossFit Kids Coach

Dat ik ooit voor een klas zou staan had ik een aantal jaar terug nooit gedacht. Dat ik kids zou coachen op sport gebied nog minder! Maar na een aantal jaar CrossFit te coachen aan volwassenen wilde ik mijn vak en kennis uitbreiden en ben ik CrossFit Kids coach geworden. Bij CrossFit 2102 heb ik in 2017 dit opgezet en hebben wij nu een te gekke grote groep kids en teens bij ons in de lessen. Het was in het begin even wennen die kids haha.. Maar wauw wat vind ik dit vet! Kids spelenderwijs leren bewegen, samenwerken en fit laten worden is helemaal te gek. De kleine karaktertjes, hun wijsheid en gekkigheid is zo speciaal. Een hele verantwoordelijkheid en soms plak ik ze het liefst achter het behang, maar het geeft mij veel voldoening en energie.

CrossFit Kids Trainer – januari 2017

Informatie over CrossFit Kids bij CrossFit 2102 vind je hier!

 

Wil je mij inhuren?

Als CrossFit Kids coach kan je mij inhuren voor bijvoorbeeld kinderpartij’tjes, workshops, maar ook als spreker. Ik werk al jaren met kids en leer hun o.a. spelender wijs dat goed bewegen is, geef ze meer zelfvertrouwen en leer te een beetje extra bij over een gezonde leefstijl. Denk je dat ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan vooral contact met mij op voor de mogelijkheden via info@verapotharst.nl of via onderstaand contactformulier.

Heb je nog vragen of wil je mij ergens voor inhuren?

Laat je gegevens hier achter en ik neem zo snel mogelijk contact me je op

12 + 2 =