CrossFit Kids coach
 

Dat ik ooit voor een klas zou staan had ik een aantal jaar terug nooit gedacht. Dat ik kids zou coachen op sport gebied nog minder! Maar na een aantal jaar CrossFit te coachen aan volwassenen wilde ik mijn vak en kennis uitbreiden en ben ik CrossFit Kids coach geworden. Bij CrossFit 2102 heb ik in 2017 dit opgezet en hebben wij nu een te gekke grote groep kids en teens bij ons in de lessen. Het was in het begin even wennen die kids haha.. Maar wauw wat vind ik dit vet! Kids spelenderwijs leren bewegen, samenwerken en fit laten worden is helemaal te gek. De kleine karaktertjes, hun wijsheid en gekkigheid is zo speciaal. Een hele verantwoordelijkheid en soms plak ik ze het liefst achter het behang, maar het geeft mij veel voldoening en energie.

CrossFit Kids Trainer – januari 2017

Informatie over CrossFit Kids bij CrossFit 2102 vind je hier!

Get in touch

Op mijn website schrijf ik natuurlijk over mijn grootste passie CrossFit, over fit zijn want ‘fit is the shit’ en over mental health zoals leven met borderline, een bipolaire stoornis, depressies en andere mindset gerelateerde onderwerpen.

Liefs Vera

Email adres
Bel mij

+31 6 15 69 88 55

Face-to-face

HealthclubNU | CrossFit 2102