Yes, hier vind je de ‘Fitkids challenges’. Alle challenges zullen te maken hebben gezondheid, voeding, bewegen en het huishouden, kortom allemaal leuke en leerzame dingen die jullie met elkaar kunnen doen. De Fitkids challenges zijn kort en kunnen daardoor makkelijk gedaan worden, bijvoorbeeld ’s morgens, maar ook in de pauze ’s middags om tussen school door even leuke afleiding te hebben. Hier op mijn blog vind je altijd de nieuwe kids challenges. Op mijn Instagram @vera_potharst en Facebook @verapotharst.nl vind je ook altijd een video met daarin uitgelegd wat de bedoeling is. Wil je liever de Fitkids challenges in je mailbox ontvangen, lekker handig! Meld je dan nu via deze link aan met jouw email-adres. Het zou super tof zijn als jij de Fitkids challenges wilt delen met jouw eigen sociale netwerk via Facebook, Instagram, maar uiteraard kan het ook via app of mail. En mij laten weten wat je van de challenge vindt zou helemaal tof zijn. Dat kan natuurlijk via mail info@verapotharst.nl en mijn social media kanalen, maar je kan ook jouw video’s, foto’s of ander tof bewijs delen, mij taggen en de hashtag #fitkidschallenge gebruiken. Let’s go!

Fitkids challenge 3 – Lunch of burpees?

De challenge van vandaag is eigenlijk heel simpel. Of je maakt een gezonde lunch klaar voor jouw ouders of je kiest voor 100 reverse burpees(!). En aangezien 100 reverse burpees er wel heeeeel veel zijn, zou ik gewoon lekker kiezen voor die gezonde lunch voor je ouders (en jezelf natuurlijk). 

Foto’s en filmpjes van de heerlijke lunch of de reverse burpees kunnen jullie naar mij sturen! Super leuk om te ontvangen. Of op social media zetten en mij taggen.

Heel veel plezier!

 

Liefs, Vera

Volg mij ook op Facebook en Instagram

KLIK HIER VOOR ALLE ANDERE FITKIDS CHALLENGES!

%d bloggers liken dit: