Yes, hier vind je de ‘Fitkids challenges’. Alle challenges zullen te maken hebben gezondheid, voeding, bewegen en het huishouden, kortom allemaal leuke en leerzame dingen die jullie met elkaar kunnen doen. De Fitkids challenges zijn kort en kunnen daardoor makkelijk gedaan worden, bijvoorbeeld ’s morgens, maar ook in de pauze ’s middags om tussen school door even leuke afleiding te hebben. Hier op mijn blog vind je altijd de nieuwe kids challenges. Op mijn Instagram @vera_potharst en Facebook @verapotharst.nl vind je ook altijd een video met daarin uitgelegd wat de bedoeling is. Wil je liever de Fitkids challenges in je mailbox ontvangen, lekker handig! Meld je dan nu via deze link aan met jouw email-adres. Het zou super tof zijn als jij de Fitkids challenges wilt delen met jouw eigen sociale netwerk via Facebook, Instagram, maar uiteraard kan het ook via app of mail. En mij laten weten wat je van de challenge vindt zou helemaal tof zijn. Dat kan natuurlijk via mail info@verapotharst.nl en mijn social media kanalen, maar je kan ook jouw video’s, foto’s of ander tof bewijs delen, mij taggen en de hashtag #fitkidschallenge gebruiken. Let’s go!

Fitkids challenge 5 – Steen, papier, schaar

Wat heb je nodig?
Een stopwatch en je broers, zusjes of ouders

Hoe werkt het?
Op 3, 2, 1, GO.. Ga jij met je buddy het spelletje ‘steen, papier, schaar’ doen. Degene die verliest moet een penalty doen.

Wat is de penalty?
De penalties zijn in onderstaande volgorde. Dus na elke poging van ‘steen, papier, schaar’ ga je naar de volgende penalty.
1. 5 Squats
2. 3 Burpees
3. 10 Jumping jacks

Hoelang is het spel?
De stopwatch moet op 3 minuten en in die 3 minuten doe je dus de hele tijd ‘steen, papier, schaar’ met telkens een penalty als iemand verliest. 

Ik ben heeeeel benieuwd wie er de meeste penalties heeft gehad! Laten jullie dat mij weten?

Heel veel plezier!

 

Liefs, Vera

Volg mij ook op Facebook en Instagram

KLIK HIER VOOR ALLE ANDERE FITKIDS CHALLENGES!

%d bloggers liken dit: