Yes, vanaf vandaag vinden jullie hier ‘Fitkids challenges’. Alle challenges zullen te maken hebben gezondheid, voeding, bewegen en het huishouden, kortom allemaal leuke en leerzame dingen die jullie met elkaar kunnen doen. De Fitkids challenges zijn kort en kunnen daardoor makkelijk gedaan worden, bijvoorbeeld ’s morgens, maar ook in de pauze ’s middags om tussen school door even leuke afleiding te hebben. Hier op mijn blog vind je altijd de nieuwe kids challenges. Op mijn Instagram @vera_potharst en Facebook @verapotharst.nl vind je ook altijd een video met daarin uitgelegd wat de bedoeling is. Wil je liever de Fitkids challenges in je mailbox ontvangen, lekker handig! Meld je dan nu via deze link aan met jouw email-adres. Het zou super tof zijn als jij de Fitkids challenges wilt delen met jouw eigen sociale netwerk via Facebook, Instagram, maar uiteraard kan het ook via app of mail. En mij laten weten wat je van de challenge vindt zou helemaal tof zijn. Dat kan natuurlijk via mail info@verapotharst.nl en mijn social media kanalen, maar je kan ook jouw video’s, foto’s of ander tof bewijs delen, mij taggen en de hashtag #fitkidschallenge gebruiken. Let’s go!

 

Fitkids challenge 1 – Groente memorie


Wat heb je nodig?

– Pen
– Papier
– Telefoon, tablet, laptop of computer
– De afbeelding met 25 groenten

Stap 1:
Jullie mogen gezamenlijk 2 minuten (5 minuten als dat nodig is, is uiteraard ook goed) naar de afbeelding met groenten  kijken. Probeer in die 2 minuten zoveel mogelijk groenten te onthouden. Download HIER de afbeelding met 25 groenten.

Kids challenges - Groente memorie

Stap 2:
Na die 2 minuten moet de afbeelding weg en krijgen jullie 1 minuut de tijd om zo veel mogelijk groenten op te schrijven die je onthouden hebt. Heb je meer tijd nodig, omdat schrijven wat langzamer gaat? Prima, spreek samen een tijd af. Of gebruik een opneemfunctie op de mobiele telefoon en ga naar een andere kamer om de groenten in te spreken i.p.v. op te schrijven.

Stap 3:
Wie de minste groenten heeft onthouden mag als penalty kiezen:
– De woonkamer stofzuigen
– 50 Burpees doen (mogen verspreid over de dag gedaan worden)

Stap 4:
Laat mij en de rest van de deelnemers weten hoeveel van de 25 groenten jij hebt kunnen onthouden en uiteraard wie er gewonnen heeft!

 

Heel veel succes, plezier en vergeet niet video’s en foto’s te posten en mij te taggen!

 

Liefs, Vera

Volg mij ook op Facebook en Instagram

 

%d bloggers liken dit: