Online coaching

Coaching hoe JIJ het nodig hebt! Voeding, beweging en mindset gaat uiteraard hand in hand. Ik geloof dan ook dat jouw body en mind unaniem met elkaar verbonden zijn. Tijdens ons GRATIS kennismakingsgesprek kan ik er achter komen waar werk aan de winkel is. Ik gebruik een meer holistische benadering en geloof eigenlijk niet dat bijvoorbeeld alleen een voedingsplan zin heeft. Tijdens de coaching gaat het om JOU. Werken naar een zo lang mogelijk gezond,  gelukkig en liefdevol leven. Daarom zal ik áltijd ook advies geven op het gebied van training, mindset en stress- en energiemanagement. Waar wij vervolgens op gaan focussen beslissen we samen. Als tool gebruik ik vaak intermittent fasting of een andere vorm van vasten. Een geweldige methode om ervoor te zorgen dat jij een fatburning machine wordt en het heeft nog veel meer andere gezondheids- en lifestylevoordelen. Is intermittent fasting (of vasten) niks voor jou? Don’t worry, dit is geen vereiste en uiteraard staat de basis van een gezond eetpatroon met voldoende voedzame voeding bij mij voorop. Nieuwsgierig of ik kan helpen met jouw vragen en/of doelen?

“Positief, open en enthousiasmerend! Ik zit nog aan de start van mijn coachingstraject, maar dit zijn fijne pijlers voor mij!”

Suus

“Wat was je goed vanochtend zeg! Helder, no-nonsense, inspirerend echt TOF! Echt zo dankbaar dat ik je ben ‘tegengekomen’.”

Fleur

“Je weet goed door te vragen en mijn probleem helder te krijgen, terwijl me dat zelf niet goed lukt. Dat is heel prettig in gesprek, want er ontstaat helderheid voor mezelf en tevens heb ik erg het gevoel dat je begrijpt waar ik mee zit. Dat wekt vertrouwen.”

Tessa

Losse sessie

80,-

Eenmalig

3 sessies

232,50

77,50 per sessie

6 sessies

450,-

75,- per sessie

12 sessies

870,-

72,50 per sessie

Sessies duren ong. 60 min 

*alle genoemde prijzen zijn incl. btw

**betalen in termijnen mogelijk (plus 5%)

Werkwijze

Wat krijg je allemaal?

 • GRATIS kennismakingsgesprek (30 min)
 • Uitgebreid intakeformulier
 • Persoonlijke opdrachten om te werken aan jouw gezonde leefstijl
 • Een mooi ‘schriftje’ waar we samen in werken (vanaf 3 sessies)
 • Alle adviezen die nodig zijn om jouw doelen te bereiken
 • Whatsapp/mail contact wanneer nodig
 • Intermittent fasting implementatie (indien gewenst)

Hoe gaat het in z’n werk?

Ter voorbereiding op onze eerste gesprek zal je een intakeformulier ontvangen zodat ik mij kan voorbereiden op ons eerste gesprek. Tijdens deze eerste sessie zal ik verder doorvragen n.a.v. het intakeformulier en gaan we dieper in op de onderliggende struggles en overtuigingen die in de weg staan om jouw persoonlijke doelen te behalen. In de opvolgende coachingssessies gaan we altijd terugblikken op afgelopen week (weken), bespreken we jouw voortgang, kan je vragen stellen, geef ik adviezen en krijg jij jouw focus en opdrachten voor aankomende week (weken). De meeste dames boeken de elke week of elke twee weken een sessies. Daarnaast ben ik als jouw coach altijd via Whatsapp/mail bereikbaar voor vragen tussendoor, maar ook voor moeilijke momenten en de nodige dosis motivatie 🙂

DIT WIL IK!

Vul dan het onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een GRATIS informatie/kennismakingsgesprek.

  Maak één of meerdere keuzes

  14 + 1 =

  Heb je nog vragen?

  Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op

  11 + 11 =