Personal trainer

Personal trainer

Sinds 2016 ben ik werkzaam als personal trainer bij HealthclubNU in Heemstede. Persoonlijke training is een zeer waardevolle manier om specifieke doelen te behalen. Daarnaast is één-op-één trainen iets wat ik te gek vind om te doen. Ik kijk als trainer niet alleen naar het doel wat jij voor ogen hebt, maar ook naar jou als persoon. Het is voor mij zeer belangrijk om er voor te zorgen dat je van mij de begeleiding krijg die fysiek maar ook mentaal passend is. Mocht er naast personal training ook behoefte (of een noodzaak zijn) om aan voeding en/of mindset te werken, dan vind ik het een ontzettende uitdaging om ook hier met jou mee aan de slag te gaan om uiteraard de gezondste en beste versie van jezelf te worden.

PowerMama Level 2 – mei 2019
PowerMama Level 1 – maart 2019

Certified CrossFit Level 3 Trainer – januari 2019
Fitnesstrainer B – april 2018

Fitnesstrainer A – juli 2016
CrossFit Level 2 Trainer – juli 2016
CrossFit Level 1 Trainer – februari 2015
Gewichtsconsulente – september 2014

Woon jij in Heemstede e.o. en zou je graag jouw persoonlijke doelen willen bereiken, maar lukt dit niet alleen? Neem dan contact op voor informatie of een intake/proeftraining via info@verapotharst.nl of het contactformulier hieronder.

Woon je niet in de buurt, maar wil je toch samen met mij trainen of bij ergens anders voor inhuren? Neem dan vooral contact met mij op voor de mogelijkheden via info@verapotharst.nl of het contactformulier hieronder.

 

 

“Omdat ik het gevoel had dat ik op een aantal onderdelen van CrossFit niet voldoende progressie maakte besloot ik personal training te nemen bij Vera. Voor mij ging het om kipping pullups, cleans, handstand pushups en toes to bar. Inmiddels hebben we er een lesje of acht opzitten en door de zeer intensieve begeleiding van Vera maak ik nu enorme sprongen! Dit maakt het nog leuker om de workouts te doen.”

Marcel

“Vera’s personal training-sessies hebben mij meer gebracht dan alleen ‘trainen onder begeleiding’. Zo werd ik niet alleen meer uitgedaagd, maakte ik ook kennis met ‘nieuwe’ oefeningen en werd ik gecorrigeerd als ik de mij bekende oefeningen niet goed uitvoerde. Maar ook motiveerde het mij om zelf (nog) meer aan de bak te gaan. Die investering in mijzelf heb ik er dus dubbel en dwars uitgehaald.”

Ester

“Personal training geeft mij de fundamenten om op een veilig manier mijn grenzen te verleggen. Er wordt niet alleen op kracht en conditie gefocust maar ook op techniek en mobiliteit.”

Nigel

“Ik kwam helemaal nieuw binnen in de fitness en vond het toch ook wel eng. De personal training heeft erbij geholpen om hieraan te wennen. Tijdens het jaar dat ik nu personal training heb, heb ik de trainingen altijd als prettig en motiverend bevonden ook al was het soms echt wel zwaar. Daarnaast was de personal training een goede stok achter de deur om ervoor te zorgen dat ik niet stopte met trainen. Nu ben ik helemaal op mijn plek en is de stok achter de deur niet meer nodig. Ook hebben we voor iedere training even teruggekeken op afgelopen week en wat beter kan en daar die training aan gewerkt. Hierdoor heb ik zichtbaar progressie kunnen maken.”

Wessel

Heb jij interesse in Personal Training? 

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

10 + 2 =