PowerMama coach 

Sinds mei 2019 ben ik, samen met mijn collega Jamie van der Ban, PowerMama coach bij HealthclubNU en CrossFit 2102. In mijn lessen kwam ik regelmatig in contact met zwangere vrouwen en vrouwen wie recent bevallen waren. Deze doelgroep heeft andere training en begeleiding nodig. Toen de vrouw van de eigenaar zwanger werd en ik haar personal training ging geven zijn ik en mijn collega naar de opleidingen van CoreAcademy gegaan om gaten in onze kennis en ervaring te vullen. Uiteindelijk zijn wij het concept van PowerMama gaan uitwerken binnen onze faciliteiten en geef ik nu met mega veel enthousiasme deze vrouwen training en coaching als PowerMama coach. Het is een eer om te werken met deze speciale doelgroep in deze bijzondere fase van hun leven.

Klik HIER om mijn blog te lezen waarom professionele begeleiding een must is wanneer je gaat sporten tijdens of na de zwangerschap.

PowerMama Level 1 – maart 2019
PowerMama Level 2 – mei 2019
(by CoreAcademy) 

Woon jij in Heemstede e.o, ben jij zwanger of recent bevallen en wil je graag sporten onder professionele begeleiding? Neem dan contact op voor informatie of een intake/proeftraining via v.potharst@hcnu.nl of klik hier.

Get in touch

Op mijn website schrijf ik natuurlijk over mijn grootste passie CrossFit, over fit zijn want ‘fit is the shit’ en over mental health zoals leven met borderline, een bipolaire stoornis, depressies en andere mindset gerelateerde onderwerpen.

Liefs Vera

Email adres
Bel mij

+31 6 15 69 88 55

Face-to-face

HealthclubNU | CrossFit 2102