Voedingscoach

 Voedingscoach

Sinds 2014 ben ik gecertificeerd gewichtsconsulente. In de afgelopen jaren heb ik naast mijn opleiding verdieping gezocht in alles wat met voeding te maken heeft. Door mijn werkzaamheid in de vitaliteitsbranche heb ik veel professionele ervaring opgedaan en veel mensen kunnen helpen met hun vraagstukken omtrent voeding. Voeding is geen one-size-fits-all-formule maar veel meer een individueel proces waarbij voor iedereen iets anders werkt. Al meer dan 10 jaar gebruik ik mijzelf als proefpersoon en ook daar heb ik veel ervaring uit kunnen halen. Niet alleen het juiste voedingspatroon vinden is per persoon anders, maar ook de aanpak van coaching. Daarom is mijn aanpak altijd heel persoonlijk en flexibel. Ik werk veel vanuit het mentale en mindset gedeelte. Door te onderzoeken welke onderliggende patronen en overtuigingen jou dwars liggen kan ook jouw gezondheid en voeding weer beter worden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor online coaching? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op.

Gewichtsconsulente – september 2014

Woon jij in Haarlem e.o. en zou je graag jouw persoonlijke voedingsdoelen willen bereiken d.m.v. offline-sessies? Neem dan contact op voor informatie en de mogelijkheden via info@verapotharst.nl of het contactformulier hieronder.

Wil je mij inhuren?

Als voedingscoach en specialist in de vitaliteitsbranche kan je mij inhuren voor allerlei mogelijkheden, zoals workshops, lezingen, events, etc. Neem vooral contact op voor de mogelijkheden. 

 

 

Heb jij interesse in Voedingsbegeleiding of wil je mij ergens voor inhuren?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op

2 + 6 =