Wie ben ik

 

Ik ben Vera Potharst, maar jeetje, wat is ‘Wie ben ik?’ toch eigenlijk een moeilijke vraag! En ik denk voor vele net als mij soms zelfs nog een hele zoektocht. Wat ik wel weet is dat ik onwijs houd van CrossFit, andere motiveren, de lieve mensen om mij heen, het leven analyseren en mijn hond Bodhi. Eigenlijk is dit waar mijn dagelijkse dingetjes uit bestaan. Ik werk als CrossFit coach en personal trainer en dat vind ik helemaal het einde! Ook heb ik een geweldig vriendje met wie ik samenwoon in Haarlem, lieve vrienden en vriendinnetjes. Helemaal gelukkig! Toch is dit niet altijd zo geweest en waren sommige dagen niet zo vrolijk en gelukkig. Soms hangt er een wolkje boven mij of ben ik lichtjes uitgedrukt een beetje in de war 😉 Ik heb namelijk de diagnose borderline persoonlijkheidsstoornis en bipolaire stoornis type 2 en hier schaam ik mij vooral niet voor. Eigenlijk vind ik het zelfs heerlijk om het gewoon openlijk te vertellen! April 2019 heb ik mijn therapie helemaal afgesloten. Gelukkig gaat het nu al langere tijd goed met me en ben ik redelijk stabiel. Via mijn blogjes hoop ik op een luchtige manier duidelijk te maken hoe het is om hiermee te leven. De leuke maar ook minder leuke dingen, meestal met een knipoog ; ) Ook hier kan je dus over lezen op mijn website, want er is al genoeg bla bla bullshit online (#letsgetreal).

 

Heb je een vraag aan mij of vind je het gewoon leuk om mij een berichtje te sturen? Gewoon doen, vind ik alleen maar tof juist! Berichtjes sturen kan via het contactformulier of mijn email info@verapotharst.nl

 

Liefs,
Vera Potharst
Volg mij ook via Instagram & Facebook

Get in touch

Op mijn website schrijf ik natuurlijk over mijn grootste passie CrossFit, over fit zijn want ‘fit is the shit’ en over mental health zoals leven met borderline, een bipolaire stoornis, depressies en andere mindset gerelateerde onderwerpen.

Liefs Vera

Email adres
Bel mij

+31 6 15 69 88 55

Face-to-face

Heemstede